Καλάθι
logo blackmilk

Μπορεί Αυτός Ο Καφές Για Γραφείο Να Είναι
Ο Καλύτερος Που Έχεις Δοκιμάσει;

καφές για γραφείο

Πάνω από 230 Επιχειρήσεις Σε όλη Την Ελλάδα Λένε "Ναι..."
Και Οι Τελευταίες Έρευνες Αποδεικνύουν Γιατί Τόσοι Πολλοί
Αφήνουν Τον "Μπαγιάτικο" Καφέ Του Σουπερμάρκετ Για Να...

Παρακινήσουν Το Προσωπικό

Αυξήσουν Την Παραγωγικότητα

Βελτιώσουν Τη Συνεργασία

Αν αγοράζεις καφέ για το γραφείο και το προσωπικό, θα πρέπει να γνωρίζεις...

75%

των εργαζομένων συμφωνούν ότι μια υψηλής ποιότητας εμπειρία καφέ υποδηλώνει ότι ο εργοδότης τους ενδιαφέρεται για την ευημερία τους

58%

των επαγγελματιών ανθρώπινου δυναμικού αναγνωρίζουν την ευελιξία ως τον καλύτερο τρόπο να προσελκύσουν κορυφαία ταλέντα

32%

αύξηση της αποτελεσματικότητας στην εργασία όταν ο καφές είναι καλής ποιότητας

Γεια σου, είμαι η Αλίκη, Founder της BlackMilk Speciality Coffee Roasters...

Και αν έφτασες σε αυτή τη σελίδα από κάποιο άρθρο που διάβασες online, μπορεί να “ψάχνεσαι” για καλό καφέ για γραφείο – ή και όχι 🙂

Όταν επέστρεψα από την Αγγλία, δεν έβρισκα δουλειά – το επάγγελμά μου κανονικά είναι οινολόγος. 

Ένας φίλος με πολύ πάθος για τον καφέ μου πρότεινε να δοκιμάσω μερικές ποικιλίες που είχε φέρει, και ξαφνικά μου γεννήθηκε η ιδέα: αφού μπορώ να δοκιμάζω και να αξιολογώ κρασιά, μπορώ να κάνω το ίδιο και με τον καφέ.

Και είχα και ένα λόγο παραπάνω – πίνω καφέ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Έτσι αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, και στην πορεία βρήκαμε και ένα φίλο ο οποίος είχε το δικό του επαγγελματικό μηχάνημα καφέ, τον “φέραμε” στην επιχείρηση και ξεκινήσαμε το 2021, απευθυνόμενοι μόνο σε τελικούς καταναλωτές.

Σιγά σιγά καποιος κόσμος άρχισε να μας ζητά να προμηθεύσουμε το γραφείο του και έτσι άρχισε να μαθαίνεται και στα γραφεία.

Γιατί όμως; Τί είχαμε διαφορετικό;

Η διαφορετικότητα μας έγκειται στο γεγονός, ότι ενώ όλα το υπόλοιπα coffee roasters καβουρδίζουν και συσκευάζουν σε μεγάλες ποσσότητες, εμείς καβουρδίζουμε κάθε τρεις ημέρες, λίγα κιλά, όχι τόνους.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο καφές που παραλαμβάνει ο κόσμος να είναι πραγματικά φρέσκος, τριών ημερών – και όχι εβδομάδων ή μηνών.

Αυτό έχει εντίκτυπο στους εργαζόμενους σε ένα γραφέιο, καθώς άλλο είναι να πίνουν καφέ που δεν έχει καμία γεύση, και άλλο φρεσκοαβουρδισμένο και φρεσκοκομμένο. 

Πώς Μπορεί Ένας Καφές Για Γραφείο
Να Δώσει Tην Ώθηση Που Χρειάζεται Το Προσωπικό;

Ο καφές περιέχει:

 • Περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί, τα βατόμουρα και τα μύρτιλλα
 • Συμβάλλει στην αύξηση του μεταβολισμού
 • Συμβάλλει στη μείωση της παχυσαρκίας
 • Βελτιώνει την φυσική κατάσταση
 • Μειώνει τον πόνο στους μύες
 • Δίνει ώθηση στη συγκέντρωση
 • Βοηθά τα εγκεφαλικά κύτταρα από καταστροφή
 • Βοηθά στη μνήμη
 • Μειώνει την περίπτωση Διαβήτη Τύπου 2
 • Μειώνει τις πιθανότητες Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον
 • Μειώνει το ρίσκο της κατάθλιψης, το εγκεφαλικό και τον καρκίνο του μαστού στις γυναίκες

Εάν Δεν Σου Αρέσει η Γεύση Του Καφέ Στο Γραφείο, Μάλλον Είναι Μπαγιάτικος

Ο καφές που αγοράζεις από το supermarket έχει καβουρδιστεί τουλάχιστον 6-8 μήνες πριν. 

Αν μάλιστα είναι από τις γνωστές, επώνυμες μάρκες εισαγωγής, τότε έχει καβουρδιστεί σε μια ξένη χώρα σε τόνους, συσκευάστηκε σε κενό αέρος για να αποθηκεύεται πιο εύκολα και να μην “σκάει” κατά τη μεταφορά του, και φορτώθηκε σε φορτηγά, ταξίδεψε δεκάδες χιλιόμετρα μακριά μέσα στο κρύο ή στη ζέστη και έφτασε στην κεντρική αποθήκη, όπου εκει περίμενε να τον ξαναφορτώσουν για να καταλήξει στα ράφια του σουπερμάρκετ, για να τον αγοράσεις.

Στο ενδιάμεσο, τον έπιασαν δεκάδες χέρια, χτυπήθηκε, σκονίστηκε, και άρχισε σταδιακά να χάνει το άρωμά του.

Και εκεί ξεκινάει το πρόβλημα.

Ο καφές που καβουρδίστηκε σε μια μακρινή χώρα, άρχισε να αναπτύσσει τοξίνες – όπως την “Ωχρατοξίνη Α”.

Αυτή τοξίνη εμφανίζεται σε μπαγιάτικο καφέ, και η Ευρωπαική Ένωση ορίζει ότι τα επίπεδα της πρέπει να ειναι 8 μέρη ανα εκατομμύριο για κάθε εισαγωγή.

Άλλες τοξίνες όπως η Αφλατοξίνη, οι ισταμίνες και άλλα, απλά καταστρέφουν τον καφέ που πίνεις, και μαζί και την μέρα σου.

Αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας είναι:

Καλός καφές = καλή απόδοση. Κακός καφές = κακή υγεία.

 

Μπαγιάτικος Καφές; Η Πρώτη Ένδειξη Είναι Η Γεύση Του...

Όταν μιλάω με το προσωπικό από τις εταιρίες που επιθυμούμε να συνεργαστούμε μου λένε ότι ο καφές για γραφείο που αγοράζεται από τον ιδιοκτήτη ή τη διεύθυνση προμηθειών είναι τόσο πικρός και και όξινος, που σχεδόν δεν πίνεται… και αναγκάζονται να  παραγγέλνουν απ΄έξω ή να καλύπτουν τη γεύση με ζάχαρη και γάλα.

Και όπως αποδεικνύεται οι γευστικοί σου κάλυκες προσπαθούν να σε προειδοποιήσουν: αν δεν μπορείς να αντέξεις τη γεύση του καφέ, είναι για τον ίδιο λόγο που ενστικτωδώς αποφεύγεις τη γεύση του χαλασμένου γάλακτος ή οποιοδήποτε άλλο τρόφιμο που χάλασε…

Οπότε, Υπάρχει Τρόπος Να Αποφύγεις Τον Κακό Καφέ;

Κανονικά θα σου έλεγα όχι – μέχρι να αγοράσεις τον καφέ σου από το σουπερμάρκετ ή να τον πάρεις από μια καφετέρια, είναι αργά.

Γι’αυτό ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να πάρεις καλό καφέ είναι ένα roastery που εγγυάται για τον καφέ του. 

Και αυτό κάνουμε ακριβώς στη BlackMilk Coffee

Ποτέ Δεν Θα Έτρωγες Μπαγιάτικο Ψωμί Ή Ξυνισμένο Γάλα.
Γιατί Να Δέχεσαι Μπαγιάτικο Καφέ Στο Γραφείο;

Ο πραγματικά καλός, καθαρός premium καφές ποιότητας είναι δύσκολο να βρεθεί.

Το ίδιο αντιμετωπίσαμε και πριν ανοίξουμε τη BlackMilk – και κάναμε αποστολή μας τη διάθεση πραγματικά φρέσκου, καλού καφέ στους καταναλωτές.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η BlackMilk:

 • Είναι το μοναδικό roastery που εισάγει μόνο του σε μικρές ποσότητες
 • Είναι το μοναδικό roastery που καβουρδίζει 10 κιλά ανά τρεις ημέρες, για να έχεις το φρεσκότερο καφέ που υπάρχει
 • Ο καφές μας κόβεται τη στιγμή της παραγγελίας και αποστέλλεται την ίδια ημέρα
 • Το μοναδικό roastery που εγγυάται την ποιότητα του με επιστροφή χρημάτων και δωρεάν επιστροφή προϊόντος, αν δεν σε ικανοποιήσει
Κυριολεκτικά έψαξα εκατοντάδες παραγωγούς σε όλο τον κόσμο για να βρω και να αξιολογήσω ότι οι ποικιλίες που προσφέρω σήμερα είναι τόσο καλές, έτσι ώστε κάθε φορά που καταναλώνεις τον καφέ μας θα σου αρέσει ΠΑΝΤΑ … θα αποδίδεις στο μάξιμουμ … και θα απολαμβάνεις τον καλύτερο καφέ που είχες γευτεί ποτέ στη ζωή σου.

Μου πήρε τρία χρόνια από τη ζωή μου για να βρω και να πετύχω το σωστό καβούρδισμα  επιστημονικά με τρόπο που να γίνεται σωστά κάθε φορά – μέχρι τη στιγμή που μυρίζεις το άρωμα του φρεσκοφτιαγμένου καφέ, νιώθεις τη ζεστή κούπα στα χέρια σου και παίρνεις την πρώτη γουλιά.

Και η διαφορά είναι πολύ πιο μεγάλη από τον καφέ του σουπερμαρκετ γιατί…

Έτσι Όπως Το Καλό Κρασί Φτιάχνεται Από Καλά Σταφύλια... Ο Καλός Καφές Φτιάχνεται Από Superior Κόκκους.

Αυτό σημαίνει...

Να βρίσκουμε τους κατάλληλους κόκκους από μικρές οικογενειακές φάρμες που κάνουν προσεκτικό έλεγχο στην ποιότητά τους (αντί να μειώνουν τα κόστη αναμειγνύοντας κόκκους σε χαρμάνια από ένα “μείγμα” από άγνωστους παραγωγούς)

Να συγκομίζονται οι κόκκοι σε υψόμετρο τουλάχιστον 1250 μέτρων πάνω απο την επιφάνεια της θάλασσας (ο καφές λατρεύει το υψόμετρο, αλλά η μούχλα όχι, οπότε είναι ένας καλός τρόπος να αποφύγουμε τις τοξίνες από την αρχή)…

Να βεβαιωνόμαστε ότι η συγκομιδή γίνεται σωστά και συλλέγονται μόνο οι καλύτεροι κόκκοι, και να αφήνονται οι υπολοιποι στα δέντρα (ο καφές ωριμάζει χωρίς ομοιομορφία στο δέντρο, και δυστυχώς οι περισσότεροι εργάτες δεν ασχολούνται για να αποκλείσουν άγουρα, πολύ ώριμα και κατεστραμένα “κεράσια” που ανεβάζουν τις τοξίνες και την κακή γευση του καφέ στα ύψη)…

Και μια επίπονη διαδικασία η οποία επεξεργάζεται τα κεράσια του καφέ σε κόκκους έτοιμους για καβούρδισμα, γεμάτους με αντιοξειδωτικά και απαλλαγμένα από τοξίνες.

Το τελευταίο βήμα έιναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ … γιατί εκεί είναι που μαζεύονται οι τοξίνες.

Βλέπεις, μόλις μαζευτούν τα κεράσια, πρέπει να τα ανοίξουν και να πάρουν απο μέσα τον φρέσκο, πράσινο, άψητο κόκκο του καφέ…

Και Εκεί, Διαφέρουμε!

Οι περισσότεροι παραγωγοί μαζικού καφέ, με το που συλλέγουν τα κεράσια, τα αφήνουν να ξεραθούν στον ήλιο, ή τα πετάνε σε δεξαμενές με νερό μέχρι να μουλιάσουν. Αυτό έχει ως συνέπεια την ανάπτυξη μικροοργανισμών, βακτηρίων, τοξινών και μούχλας που παρά το καβούρδισμα σε τόνους δεν καταφέρνει να τις σκοτώσει, με αποτέλεσμα να έχεις αυτή την κακή, βαρετή γεύση … χωρίς γεύση.

Αντίθετα, εμείς εξασφαλίζουμε ότι οι κόκκοι που αγοράζουμε ανοίγονται άμέσως μετά τη συγκομιδή, και καθαρίζονται με κρύο, καθαρό νερό και στεγνώνουν πριν από την αποστολή τους.

Αυτή η μοναδική διαδικασία είναι πιο ακριβή, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει: απολαμβάνεις ένα καθαρό, “καλοζυγισμένο” καφέ με πλήρες σώμα και ένα άρωμα που δεν θα βρεις στο σουπερμάρκετ…

χωρίς να χρειάζεται ούτε μια σταγόνα γάλακτος ή ζάχαρης…

Και το βλέπω ξανά και ξανα, όταν δίνω σε κάποιον υποψήφιο πελάτη να δοκιμάσει ένα φλυτζάνι απο καθαρό, αγνό, φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ και βλέπω τα μάτια τους να ανοίγουν λέγοντάς μου…

"Αυτός Είναι Ο Καλύτερος Καφές Που Δοκίμασα Στη Ζωή Μου!"

Μην με παρεξηγήσεις – δεν πρόκειται να προσποιηθώ ότι οι δικοί μας κόκκοι είναι οι μόνοι σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να σου δώσουν ένα καθαρό φλυτζάνι καφέ γεμάτο ενέργεια για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Μπορείς να το ρισκάρεις με κυριολεκτικά εκατοντάδες άλλους “premium” ή “βιολογικούς” καφέδες…

… και καμιά φορά μπορεί και να το πετύχεις. 

Το ερώτημα είναι … γιατί να ρισκάρεις τη γεύση, την απόδοσή σου και την ποιότητα της μέρας σου, όταν μπορείς να έχεις το “σίγουρο” κάθε φορά;

Αυτός είναι και ο λόγος που επένδυσα 3 χρόνια από τη ζωή μου και τα περισσότερα χρήματα που μάζεψα στο εξωτερικό, αναπτύσσοντας αυτόν τον καφέ:

Γιατί δεν μπορούσα να τον βρω.

Και αν έχεις βαρεθεί όπως και εγώ με τους βαρετούςς, άγευστους,ανομοιογενείς συσκευασμένους και μαζικά παραγόμενους καφέδεςτου εμπορίου, υπάρχει πλέον τρόπος να έχεις τον καλύτερο καφέ για γραφείο κάθε μέρα.

Πήγαινε παρακάτω για να δεις πως μπρορείς να τον αποκτήσεις αύριο κιόλας.

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ είναι... σήμερα μπορείς να έχεις πρόσβαση στον πιο φρέσκο καφέ για γραφείο, που είναι μόνο €2 παραπάνω ανά σακουλάκι, απ΄ότι θα πλήρωνες για τον καφέ της μεγαλύτερης Αμερικάνικης αλυσίδας ... και λιγότερο από το "Reserve" χαρμάνι τους.

Διαθέτοντας τον καφέ μας μόνο online και έχοντας δικό μας χώρο, έιμαστε σε θέση να αφαιρέσουμε τους μεσάζοντες και να μειώσουμε τα κόστη μας, παρόλο που το κόστος παραγωγής μας είναι πολύ πιο υψηλό – και να περάσουμε αυτή την εξοικονόμηση σε εσένα.

 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσθέσεις τον καφέ που θέλεις στο καλάθι σου και να κάνεις πληρωμή από το 100% ασφαλές checkout επιλέγοντας είτε πιστωτική κάρτα, είτε Paypal. Ζήτα τιμολόγιο στα σχόλια βάζοντας ΑΦΜ.

JAVA EUPHORIA Blend -blackmilkcoffee.gr

Java Eurphoria Blend

Ένας μοναδικός καφές ειδικά για καφετιέρες φίλτρου που πίνεται όλη μέρα. Έχει προσεκτικά επιλεγμένες ποικλίες από μικρές οικογενειακές φάρμες, της Ινδίας και Ινδονησίας. Κάτω από τη γλυκύτητα του φρέσκου μάνγκο και του ροδάκινου θα βρεις πικάντικες νότες εσπεριδοειδών και σύνθετες αρωματικές ανταύγειες κανέλας και πιπεριού που συμπληρώνουν την γεύση

€7.35/250γρ

Αποστολή την ίδια ημέρα. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν δεν σε ικανοποιήσει.

Stronghold Blend

Ο Stronghold Blend είναι ένα υπέροχο χαρμάνι από τρεις ποικιλίες Arabica: Brazil, Ethiopia & India, με έντονο φλυτζάνι και έντονο σώμα. Έχει άρωμα μπαχαρικών, με απαλές νότες βατόμουρων. Είναι ειδικά δημιουργημένος από εμας για όσους θέλουν ένα δυνατό φλυτζάνι καφέ φίλτρου. Η επίγευση συναρπάζει με γεύσεις μαύρου πιπεριού, καραμέλας και νύξεις μαύρης σοκολάτας.

€6.90/250γρ

Αποστολή την ίδια ημέρα. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν δεν σε ικανοποιήσει.