Καλάθι

Κάλεσέ μας 09.00 – 17.00 Δ-Π 📞 2113335294

 

Αποστολή Same Day, με παραγγελίες μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι!

Ζάχαρη Για Να Καθαρίσεις Τον Μύλο Του Καφέ Σου;

Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά στη ζωή από το να ξεκινάς το πρωί σου με ένα ζεστό, φρέσκοκαβουρδισμένο ​​καφέ; Εάν πίνεις καφέ – τότε μάλλον συμφωνείς ότι η απάντηση είναι όχι.
Τί θα γινόταν όμως αν υπήρχε τρόπος να φτιάξεις τον καφέ σου ακόμα καλύτερο;

Υπάρχει ένας απλός τρόπος για να δώσεις μια νότα χαράς στο σπίτι σου και δεν απαιτεί να αγοράζεις τους πιο ακριβούς κόκκους καφέ ή να ξοδέψεις χρήματα σε καφετέρειες περιοπής.
Μπορείς άνετα, από το σπίτι, να αναβαθμίσεις το φλυτζάνι του καφέ σου, με την αγορά ενός μύλου καφέ.

Μπορείς να αγοράσεις έναν οικιακό μύλο και να αλέσεις τους κόκκους καφέ σου στο σπίτι, απολαμβάνοντας την πιο φρέσκια, και πιο γευστική κούπα καφέ, χωρίς να εξαντληθείς οικονομικά…
Ακόμα κι αν έχεις ένα αγχώδες πρωινό πρόγραμμα, μπορείς σίγουρα να απολαύσεις τα οφέλη του φρεσκοκαβουρδισμένου και φρεσκοαλεσμένου καφέ.
Η χρήση ενός ηλεκτρικού μύλου για το άλεσμα των κόκκων του καφέ είναι μια απλή και εύκολη διαδικασία που διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και οι γευστικοί σου κάλυκες θα σε ευγνωμονούν!
Αλλά, εντάξει και αγόρασες έναν μύλο καφέ, πώς θα τον καθαρίζεις;

Η ζάχαρη μπορεί να απορροφήσει έλαια και οσμές

Αν και το άλεσμα του καφέ δεν είναι μια ιδιαίτερα επίπονη εργασία, είναι σημαντικό να φροντίζεις καλά τον μύλο του καφέ. Ο τακτικός καθαρισμός και η συντήρηση του μύλου καφέ σου, είναι το κλειδί για τη διατήρηση του. Τα έλαια, τα λίπη, τα σωματίδια και τα υπολείμματα από τους κόκκους του καφέ μπορούν να μείνουν στον μύλο, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη γεύση του καφέ σου εάν δεν καθαριστεί σωστά.

Τα καλά νέα είναι ότι ο καθαρισμός του μύλου καφέ, μπορεί να γίνει με ένα απλό συστατικό που θα έχεις ήδη στην κουζίνα.

Η απλή, κρυσταλλική ζάχαρη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσεις τα δυσάρεστα υπολείμματα από τον μύλο του καφέ. Επειδή είναι ουδέτερη και απορροφητική, η ζάχαρη απορροφά τα υπόλοιπα έλαια και τυχόν οσμές.

  • Απλά, βάλε περίπου 1/4 φλυτζάνι ζάχαρη στον μύλο, με τον ίδιο τρόπο που θα έκανες με τους κόκκους του καφέ, μέχρι αυτή να γίνει σκόνη.
  • Εάν δεν έχεις ζάχαρη, άλλα κοινά συστατικά, όπως ρύζι και αλάτι, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την απορρόφηση παλιών οσμών και ελαίων.
  • Τέλος, σκούπισε το μύλο με μια υγρή χαρτοπετσέτα και ως δια μαγείας, θα έχεις έναν αστραφτερό, πεντακάθαρο μύλο καφέ, που είναι έτοιμος να προετοιμάσει το επόμενο υπέροχο φλυτζάνι που θα απολαύσεις – Mark my words!
Αφήστε μια απάντηση
Αποστολή Την Ίδια Ημέρα

Παράγγειλε Δευτέρα-Παρασκευή μέχρι τις 12.00μμ και θα το αποστείλλουμε την ίδια ημέρα.

100% Εγγύηση Ποιότητας

Σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου αν δεν σε ικανοποιήσει.

Καβουρδίζουμε Ανά Τρεις Ημέρες

Για να έχεις τον φρεσκότερο καφέ που έχεις πιει ποτέ!

100% Ασφαλές Checkout

PayPal / MasterCard / Visa / Stripe